26 de maig 2014

JA ÉS AQUI LA FESTA FI DE CURS 2014. NO US LA PODEU PERDRE!!!


Com cada any, volem acomiadar el curs, i desitgem que vinguis per gaudir  i passar-ho molt bé tots junts, el dia 13 de Juny 2014  a Ca nOliveras (Pol. Ind. La Torre).Lentrada serà a les 18:00h. i farem diferents activitats per als nens i nenes:
18:00 a 21:00 h Inflables: GRAN PRIX, BOTTY BOB ESPONJA, BALLENA, PISTES ILLA PIRATA, TOBOGAN ROCÓDROM. Tot això acompanyat de musica ambiental de festa.

A més, recordeu que portem dos cursos oferint diferents tallers de manualitats, desenvolupats per pares i mares voluntaris, que continuarem fent sempre que hi hagi persones disposades a col·laborar. I, com lany passat, els nens i nenes podran gaudir dun parell de tallers a càrrec de la botiga de joguines Titus Kids.  I com a novetat, en aquesta ocasió incorporem un taller de percussió a càrrec del músic Nan Mercader.

Hi haurà servei de bar fins lhora de sopar, i, com cada any, lAMPA oferirà coca, gentilesa de Campos Estela, i xocolatines per a tothom.
Recomanem portar mitjons de psicomotricitat per als inflables.
  • 19:30 a 20:00 hores;  es repartirà sopar nens/es.
  • 21:30 a 22,30 hores:  Sopar pares. Com cada any, el sopar loferirà lempresa Campos Estela.

Després de sopar, Discoteca Mòbil amb DJ Family

Preus:

SOCIS
NO SOCIS
NENS
GRATIS
Inflables 2
Inflables + sopar 6
ADULTS
13 €
15 €

Els tiquets es podran adquirir del dilluns 26 de maig al dijous 5 de Juny de 2013 mitjançant ingrés en compte Caixa Catalunya (2013 3210 11 0200117183) o bé fent el pagament amb targeta directament a loficina de lAMPA. Els que opteu per fer l ingrés, poseu com a concepte SOPAR i els cognoms de la família i curs. Posteriorment, haureu de venir a canviar el comprovant pels tiquets del sopar.

IMPRESCINDIBLE PORTAR EL TIQUET EL DIA DE LA FESTA.

IMPORTANT: per als nens socis, sha de passar per lAMPA per recollir el tiquet del dilluns 26 de maig fins al dijous 5 de juny al matí, fins les 10:00h, i  a la tarda, fins les 17:30h, els mateixos dies excepte dimarts 27 a la tarda, que romandrà tancat degut a la convocatòria dassemblea de socis. i en els demés casos, shaurà de passar igualment per canviar el tiquet del banc pel tiquet de la festa. SI NO ÉS HORARI HABITUAL DAMPA, NO SE SERVIRÀ CAP ALTRA COSA QUE ELS TIQUETS. NO ES LLIURARAN NI VENDRAN TIQUETS FORA DAQUESTES DATES.

MOLT IMPORTANT!!!! Si hi ha algú que, tot i lampliació dhoraris de lliurament de tiquets, no li és possible venir a recollir-los, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de divendres 6 de juny, i buscarem la solució per que els tingueu, però us preguem que no vingueu després daquesta data, per què per tema dorganització ens és molt complicat, i és una pena que es quedin nens sense tiquet. Penseu que són molts menús, i que lempresa necessita temps per preparar la comanda. El dia de la festa, si no heu adquirit els tiquets en les dates indicades, tant si sou socis com si no, el preu de lentrada seran 4 , i només es podrà accedir als inflables. No hi haurà possibilitat de sopar.ATENCIÓ NENS I NENES DE 6è

El dia 14 de juny, coincidint amb la festa de fi de curs, lAMPA convida als nens i nenes de 6è socis al sopar de comiat. Els nens que no siguin socis, tindran la possibilitat d’assistir al sopar, abonant tiquet de 6 € (forma de pagament especificada abans).

Donat que aquest any sou els protagonistes, es posarà una taula només per a vosaltres, i després de sopar, podreu gaudir amb els vostres companys de la discoteca mòbil.

Horari:sopar a partir de les 21:30 h, i la discoteca fins a les 00.30 h.

És imprescindible que confirmeu la vostra assistència abans del dia 6 de juny, els vostres pares hauran de passar per l’AMPA a recollir el tiquet a partir del dia 26 de maig al matí.


ANIMEU-VOS, ÉS LA VOSTRA NIT!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada